Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyár vége 2009-1. nap

Néhány kép a 10-es vonal életéből nyár végén, Gecse-Gyarmat állomáson.

Ez az album a három naposra tervezett fényképezésemnek az első napja. Jól tettem, hogy ekkor kezdtem. Keveredés- ez mindent elmond.

A történet:

A délutánra és koraestére tervezett fényképezésemre az állomáson 16:37-kor áthaladó 9303-as Szombathely-Bp-Keleti gyorsnál kezdtem. Az állomáson megvártam a 16:51-kor érkező 9216-os Győr-Celldömölk személyt, majd elmentem egy körre a motorral, aztán majd 17:10-re visszamegyek(17:12-kor jön egy személy Celldömölk felől, ami félreáll a Bp-Keleti-Celldömölk gyors elől). Pont a terv szerint értem vissza. Már messziről láttam, hogy nincs lecsukva a sorompó, így azt gondoltam, hogy időben érkeztem. Csakhogy a 2-es vágányról éppen ment ki Győr felé a 9213-as személy. Már az gyanús volt, hogy a 2-esről ment ki, nem az 1-esről. Az első gondolatom az volt, hogy biztos annyit késik a gyors, hogy Gyömörén lesz kereszt. A 18:06-kor érkező 9222-es Celldömölk-Győr személlyel érkezett az új forgalmista(váltotta az addigit). Kis idő múlva ő mondta, hogy baleset volt Ménfőcsanak és Győrszemere között és azért nem jönnek Győr felől a vonatok. A 9201-es Szombathely-Bp-Keleti gyors előtt mondta, hogy ami Győrből jönne felénk, azt Szemerén megállították, ami Győr felé ment, azt Gyömörén. Arra a kérdésemre, hogy mikor érkeznek a megállítottak, azt mondta, hogy amikor a helyszíneléssel végeztek. Öt perccel a gyors után jött ki szólni, hogy hét körül várható a gyors, utána nem sokkal a személy. Hétkor el is haladt a 9206-os gyors 105 perc késéssel, a személy pedig 19:34-kor 70 perc késéssel. Amikor elment én is visszavonulót fújtam a sötétedés miatt. A 19:15-kor nálunk áthaladó Bp-Keleti-Celldömölk gyors is késett, de azt, hogy mennyit már nem tudom.

Ez volt az első nap. A délutáni képeken kívül van még két délelőtti kép is. Kicsit későn sikerült kiérnem az állomásra, mert kicsit elaludtam. A dél körűli és a délután első felében a nyagy meleg és a fodrász miatt nem mentem ki. De így is volt valami érdekes mifelénk, sajnos egy baleset miatt.

Kívácsi vagyok, hogy mi lesz a következő két napban!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.